Un dilluns passat per aigua

Comencem les activitats de la setmana del convivim i junt a l’aigua del Canal Olímpic el dia ens regala pluja.

CANAL OLÍMPIC

Ens vam despertar amb una emoció inimaginable!

Era el dia que anàvem al canal olímpic! Quan estavem a l’escola, ens van repartir els picnics i tots emocionats ensenyavem als companys el que portavem a la motxilla. L’autocar ens esperava a Carretera de Sants. Quan ja estavem arribant tothom comentava si havia anat abans al canal olímpic o no, i les seves experiències, també estàvem comentant com era el seu banyador, bikini, sencer, etc.

Vam anar als vestuaris i ens vam posar el banyador.. Primer hi van anar els nois i després les noies. Vam fer les activitats, big sub i caiac. I quant anàvem a anar a la platja va començar a ploure, ens van haver de venir a buscar l’autocar. La tarda no la vam poder fer com estava planejada, així que jugar a la platja es va convertir en jugar a La Farga.

BIG SUB 

El Big Sub va ser genial,  ens vam posar mitja classe a una planxa i l’altre mitja classe a una altra. Vam remar fins arribar al mig del llac i quan vam arribar al mig ens vam tirar!! A dins del canal hi havia tortugues. Després de molta estona de remar i tirar-nos a l’aigua, una llanxa amb els monitors ens van arrossegar fins arribar a la bora. 

CAIAC

També vam fer caiac per parelles, ens ho vam passar molt bé, vam fer molts jocs com per exemple buscar una ampolla o tocar algunes boyes. L’endemà teníem moltes agulletes ja que ens havíem fet un fart de remar.