Ulldeweb 6è

El blog de les nostres colònies al Delta

Crònica dimarts by Bruno Longás

Excursió a la barra del trabucador

Avui hem anat fins a la barra del trabucador del Delta de l’Ebre. En arribar hem vist flamencs. Durant l’excursió ens hem parat a banyar-nos al port dels Alfacs. Ens havien dit que només podíem mullar-nos fins als genolls, però alguns hem acabat xops fins a dalt del tot! Ens hem trobat amb un munt de fang relliscós, alguns de nosaltres hem caigut de ple a tota l’aigua, i ha fet molta gràcia! I també ens hem mullat un munt, però amb el sol i la calor que feia, de seguida ens hem assecat i hem continuat el nostre viatge en bicis fins a la casa de colònies. Avui no ens hem cansat gaire, però demà, sí que ens cansarem, i molt!

pròxim Publicar

Anterior Publicar

Deixar una resposta

© 2022 Ulldeweb 6è

Autor Anders Norén