Ulldeweb 6è

El blog de les nostres colònies al Delta

Crònica dimarts by Júlia Rodrigo

Bicicletes

El dimarts ha començat i les bicicletes hem anat a buscar. Contra el vent hem lluitat per no sortir volant. A la platja hem anat, però, en diferents terrenys ens han descobert. Entre moll, sec i moltes pedres hi ha hagut molta gent que ha caigut. No obstant això, hem arribat molt lluny.

Una fila índia hem hagut de fer per poder arribar més aviat. Esquitxades hem rebut i fins i tot ens han arribat els ulls! Després de dinar a una bassa de l’encanyissada, quan hem arribat ens han explicat una cosa molt interessant sobre la bassa. Molt bé ens ho hem passat en un dia tan emocionant.

pròxim Publicar

Anterior Publicar

1 Comentari

  1. Marina Montaraz maig 11, 2022

    Bona estratègia la de la fila índia! Es nota que us ho esteu passant com mai en aquests dies plens d’aventures! A seguir gaudint!!

Deixar una resposta

© 2022 Ulldeweb 6è

Autor Anders Norén