Ulldeweb 6è

El blog de les nostres colònies al Delta

Crònica del riu by Júlia Rodrigo

Després de passar-nos hores i hores a la bicicleta, hem arribat al vaixell que ens ha conduït per tot el riu. Unes vistes precioses! Molta gent s’ha quedat mirant, mentre que els altres feien fotos. Sabeu què? Ens han dit que el riu s’està menjant tot el que troba, està pujant el nivell de l’aigua.

La barca tenia dos pisos, un cobert i un descobert. Com que molta gent ha volgut anar el segon pis ens hem anat movent per gaudir de les vistes. A l’horitzó hem vist una estructura en forma de Torre Eiffel, abans era un far. Però cada vegada més enfonsada per l’aigua. A fet un vent fresc, tots tapats per no agafar un refredat.

Una cosa que m’ha fet molta gràcia és que hi havia gent que s’ha quedat adormida.

En acabar tots estàvem contents per tot el que havíem vist i après.

pròxim Publicar

Anterior Publicar

Deixar una resposta

© 2022 Ulldeweb 6è

Autor Anders Norén