Ulldeweb 6è

El blog de les nostres colònies al Delta

Crònica d’un viatge pel riu, by Lua Florensa i Jana Peralta

Anada

Avui dimecres ens hem llevat tots amb mal de cul a conseqüència de la bici d’ahir, però, després d’un bon esmorzar hem tornat a agafar les bicicletes per anar a Sant Jaume d’Enveja a gaudir d’un bon passeig amb vaixell pel riu Ebre. El camí ha sigut molt dur, feia un sol de ple agost, els camins eren estrets i plens de pedres, hem hagut de passar un pont molt empinat, anàvem a contra vent i arrossegaven el cansament d’ahir. Hem anat fent algunes parades per descansar, beure aigua i posar-nos crema, ja que si no, no haguéssim aguantat els 15 km que hem fet a l’anada.

Jana Peralta

Tornada

Després d’anar pel riu Ebre en vaixell hem dinat, i tot seguit hem posat en marxa una proposta de l’escola verda, que consistia a recollir la brossa que trobéssim pel voltant del riu. Si us soc sincera, per separat no hem descobert molta deixalla, però quan hem ajuntat les bosses… deunidó la quantitat de porqueria que hi havia per allà! En acabar, hem fet uns quants jocs i hem posat una altra vegada rumb a la casa de colònies.

En tornar el vent ens picava contra la cara i ens dificultava la tornada, tots estàvem cansats, però hem hagut de fer un esforç. Ha sigut difícil mantenir-nos en fila índia, alguns paraven i altres eren avançats, uns pocs han hagut d’anar al cotxe del darrere. Ens ha agafat un vent terrible! Al final hem arribat tots xops de suor i amb olor de crema solar i ben segur que demà tindrem fiblades, però estem orgullosos de tots els quilòmetres que hem fet avui!

Lua Florensa

pròxim Publicar

Anterior Publicar

1 Comentari

  1. Josep Ramon Cañís i Ester Poch maig 11, 2022

    Hola!!!! Que xulo tot!!! Disfruteu molt!!!

Deixar una resposta

© 2022 Ulldeweb 6è

Autor Anders Norén