Ulldeweb 6è

El blog de les nostres colònies al Delta

Crònica d’una festa d’escuma by Abril Fernàndez

Després d’arrebossar-nos amb el fang hem tornat on estava la piscina i amb la mànega ens hem netejat. Quan ja tothom estava ben net ens hem dirigit cap a la pista que hi havia allà. Llavors ha començat a sonar música. Un canó ha començat a tirar escuma pels aires. Cada cop hi havia més escuma a terra fins que pràcticament estàvem enfonsats. Hem agafat l’escuma del terra i l’hem llançat cap a dalt. També ens hem fet barrets posant-nos l’escuma al cap. I aleshores ha arribat la millor part de la festa d’escuma. Han posat la cançó de “Tsunami”, tothom ha agafat tota l’escuma que ha pogut, i quan la cançó s’ha animat tothom l’ha tirada i ens hem posat a saltar.

Abril Fernàndez

pròxim Publicar

Anterior Publicar

Deixar una resposta

© 2022 Ulldeweb 6è

Autor Anders Norén