Ulldeweb 6è

El blog de les nostres colònies al Delta

Crònica passeig amb caiac by Jana Peralta

Avui al matí hem fet una miniexcursió caminant per anar a la badia dels Alfacs a fer caiac. En arribar ens han explicat com es feia i ens han repartit un rem i una armilla salvavides. Les canoes eren de tres o quatre persones i tenien uns forats per on entrava l’aigua i ens mullàvem el cul. Ha sigut molt divertit, ens hem passat l’estona donant voltes o fent curses! Al cap d’una estona molts han baixat, perquè, o bé tenien fred o estaven molt cansats. Només ens hem quedat dues barques, una amb la Rita i l’Abril i l’altre amb el Bruno, el Pau, la Sara i la Jana. Aquests ens hem quedat donant voltes i just quan anàvem a tornar el grup de quatre ens hem caigut a l’aigua! En caure se’ns ha escapat un rem i l’Abril i la Rita s’hi han passat deu minuts intentant agafar el rem.

pròxim Publicar

Anterior Publicar

Deixar una resposta

© 2022 Ulldeweb 6è

Autor Anders Norén