Ulldeweb 6è

El blog de les nostres colònies al Delta

Dia 2. Crònica menjar a les colònies by Ènia Llorens

Ahir ens esperaven per berenar uns croissants de xocolata, just després de les barques de perxar. Instal·lats a la casa, vam anar al restaurant de l’Amadeu a sopar. De primer plat teníem sopa amb pistons, de segona carn arrebossada amb patates xips i un iogurt de postres per arrodonir el menjar. Un bon menú per començar les colònies.

Després d’una nit amb tempesta inclosa, ens hem despertat amb uns croissants, pa torrat, mantega, melmelada, llet, suc i colacao, un esmorzar necessari per agafar forces.
Després de jugar a la platja del Trabucador, per dinar uns macarrons amb salsitxes i un gelat de maduixa era el que necessitàvem. Mmmmm… estava tot boníssim!
El tomb a l’Encanyissada ha acabat amb un bon entrepà de pernil dolç per berenar.
Us deixo! Marxem a descobrir el que ens toca per sopar!

pròxim Publicar

Anterior Publicar

2 Comentaris

  1. Silvia Saura abril 18, 2023

    Mmmmm! Quins bons àpats!

  2. Jordi abril 18, 2023

    Ep, quina gana! ; )

Deixar una resposta

© 2023 Ulldeweb 6è

Autor Anders Norén