Ulldeweb 6è

El blog de les nostres colònies al Delta

Dia 2. Crònica primer dia de bici by Lucía Comas

Avui hem anat en bicicleta pel matí i per la tarda. Hem fet un total de 25 km: 12 km pel matí i 13 km per la tarda. Al matí hem anat en bicicleta fins a un mirador d’aus situat a la tancada, on hem pogut observar flamencs rosats. Després hem anat a la platja a jugar amb la sorra. A la tarda hem anat fins a la llacuna encanyissada i hem estat parlant de la fauna que hi vivia, dels diferents colors que es poden observar en les diferents èpoques de l’any i sobre un dels ports més importants de Catalunya ja que hi ha molta varietat de peixos. Després hem continuat amb el recorregut fins arribar a un altre mirador per berenar entrepans de pernil dolç que estaven boníssims. Quan hem acabat hem tornat cap a la casa de colònies. Ens ho estem passant pipa!

pròxim Publicar

Anterior Publicar

3 Comentaris

  1. Silvia Saura abril 18, 2023

    Què bé que ho esteu passant! I molt bé campiones i campions aquesta mega ruta en bici!

  2. jordi abril 18, 2023

    Una bona ruta!

  3. Pilifu abril 18, 2023

    Quins cracks…25km!:D

Deixar una resposta

© 2023 Ulldeweb 6è

Autor Anders Norén