Ulldeweb 6è

El blog de les nostres colònies al Delta

Dia 3. Crònica viatge amb vaixell by Joan Medir Closa

Famílies, avui hem anat fins a la desembocadura del riu Ebre. Hem anat des del port de Deltebre fins a la desembocadura. Abans d’entrar a mar obert, hem girat cua. Allà hem vist un munt de fauna del delta. Des d’ànecs fins a flamencs, i ens hem fartat de veure camps i camps d’arròs. També hem vist l’illa de Buda, de la que ens han explicat, de forma resumida, la seva història. Sabíeu que l’illa va ser propietat d’un comerciant que havia fet fortuna a Cuba? També ens han explicat la forma de pescar angules (que són les cries de les anguiles). I abans d’arribar al mar hem vist el far del cap de Tortosa. A alguns ens ha recordat a la torre Eiffel. De tornada ens han fet tres preguntes per veure si havíem après alguna cosa, i com que hem encertat totes tres ens han posat música durant la resta del viatge.

pròxim Publicar

Anterior Publicar

1 Comentari

  1. Maria José Martín López abril 19, 2023

    Molt ben explicat 👍! Quina passada aquestes colònies! Gaudiu-les molt 😗

Deixar una resposta

© 2023 Ulldeweb 6è

Autor Anders Norén