Ulldeweb 6è

El blog de les nostres colònies al Delta

Dia 4. Crònica d’una festa de l’escuma by Gael Ruiz

A la tarda, després del caiac, hem anat a les habitacions, però el que no ens esperàvem era que ens trobaríem una festa de l’escuma! Han posat música i la gent es veia blanca semblaven fantasmes. Ha estat guai perquè les persones desapareixien en l’escuma. L’Amadeu ens ha tirat escuma des del seu canó i el Manu s’ha posat al mig. Crec que ha empassat molta escuma… En acabar ha arribar l’hora de plegar i ha estat una tortura perquè teníem escuma per tots llocs… L’únic inconvenient a una festa genial.

pròxim Publicar

Anterior Publicar

2 Comentaris

  1. Lila Ruiz abril 20, 2023

    i no heu passat fred?
    veig que heu gaudit molt.

  2. Cristina Palla abril 21, 2023

    Espuma i tot…. Festa total… Aquest Amadeuuu

Deixar una resposta

© 2023 Ulldeweb 6è

Autor Anders Norén