Ulldeweb 6è

El blog de les nostres colònies al Delta

Crònica de dilluns, Corbera by Pablo Badia

Ahir la nostre primera parada va ser Corbera d’Ebre, un poble molt afectat per la batalla de l’Ebre a la Guerra Civil. Per començar, vam visitar el museu “Espais de la batalla de l’Ebre”, on ens van explicar diferents informació sobre la Guerra Civil i la batalla de l’Ebre, desde històries i anècdotes fins com era la vestimenta i armament del bàndol nacional i republicà. Després de l’explicació en el museu, vam fer una ruta pel poble observant les seqüeles que va deixar la batalla de l’ebre en la població i els edificis del poble.

pròxim Publicar

Anterior Publicar

2 Comentaris

  1. Eva i Rafa maig 14, 2024

    Què interessant!!! Jo tinc moltes ganes d’anar-hi! Coneixer la història és molt important!

  2. Susanna maig 15, 2024

    Molt bé, una mica d’historia de la zona per començar!

Deixar una resposta

© 2024 Ulldeweb 6è

Autor Anders Norén