Ulldeweb 6è

El blog de les nostres colònies al Delta

Crònica de dijous, arrossars i festa de l’escuma by Aniol Duedra

Aquesta tarda ens esperava una activitat molt guai… Primer de tot, hem anat amb un monitor de la casa de colònies a un camp on ens ha explicat una mica coses  sobre els arrossars, plantacions, tipus d’arròs… Després, ens hem ficat dins d’un arrossar, hem eliminat les males herbes i hem fet una guerra de fang! Hem acabat amb la pell fina com el culet d’un nadó. Per treure’ns el fang ens hem tirat a un dels canals que porta aigua neta cap als arrossars i us podeu imaginar com l’hem deixat. En acabar… Sorpresa! Hem fet una petita estona de discoteca a l’aire lliure i el millor de tot és que l’Amadeu ens llançava escuma amb un canó! Aquesta  tarda ha sigut intensa i  molt divertida!

pròxim Publicar

Anterior Publicar

2 Comentaris

  1. Cristina i Martí maig 16, 2024

    Quina tarda més intensa i divertida. Ens feu molta enveja. Acabeu de passar-ho bé i descanseu. Ens veiem demà🥰

  2. Anònim maig 17, 2024

    Ohhhhh…..quina enveja!!!
    Jo també vull anar!!

Deixar una resposta

© 2024 Ulldeweb 6è

Autor Anders Norén