Ulldeweb 6è

El blog de les nostres colònies al Delta

Dia 1. Crònica Corbera d’Ebre by Júlia Ruiz

Per continuar treballant la Guerra Civil, ahir dilluns vam anar a visitar el poble de Corbera d’Ebre. Aquell poble va estar afectat principalment per la batalla de l’Ebre, una de les últimes i de les més cruels batalles de la Guerra Civil. La primera part de la visita consistia en veure el poble vell, que és la part antiga del poble i la més afectada per les bombes de la guerra. Ens van explicar que més del 80% de les cases van ser afectades per les explosions. Posteriorment, vam anar al museu 115 dies on vam veure un vídeo amb anècdotes de la gent que ha viscut la guerra. També ens van explicar com era la vida al camp de batalla i les dures condicions a les quals estaven sotmesos els soldats.

pròxim Publicar

Anterior Publicar

2 Comentaris

  1. Silvia Saura abril 18, 2023

    Està molt interessant la visita. Agafen ganes de fer-la amb vosaltres.

  2. Marta Bosch abril 19, 2023

    Molt interessant Júlia!

Deixar una resposta

© 2024 Ulldeweb 6è

Autor Anders Norén