Ulldeweb 6è

El blog de les nostres colònies al Delta

Dia 1. Crònica barques de perxar by Joan March

Al cap d’una bona estona amb autocar després de Corbera d’Ebre, vam arribar al nostre destí: les barques de perxar.

Al principi hi va haver un gran encallament perquè hi havien moltes barques juntes, un grup vam anar contra direcció per no xocar contra la multitud pero es ban encallar amb la sorra. Al cap d’una estona la caravana es va desfer i per fi van poder sortir. Mentre passava això la barca que anava contra corrent es va encastar contra un banc de sorra. Cinc minuts després a una barca se’ls va clavar la perxa a la sorra i un altre grup la va agafar, així que hi havia una barca sense perxa i una altra amb dos. 

En mig del rebombori la barca del principi encara estava encallada. Es va generar un altre encallament que havia provocat la mateixa barca que havia creat el del principi i la gent va començar a empentar les barques per anar els primers….

Vam estar ben entretinguts

pròxim Publicar

Anterior Publicar

2 Comentaris

  1. Silvia Saura abril 18, 2023

    Quina gran aventura! Segur que va ser súper divertit!

  2. Jordi abril 18, 2023

    Ja veiem que heu xalat molt!

Deixar una resposta

© 2023 Ulldeweb 6è

Autor Anders Norén